Σπανάκι με γιαούρτι
Σπανάκι με γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλό φρέσκο σπανάκι
  • 150 γρ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε καλά το σπανάκι και το μαγειρεύουμε σε σκεπασμένη χύτρα, χωρίς να βάλουμε νερό, μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το σπανάκι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα.