Σούπα λαχανικών
Σούπα λαχανικών

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 Πατάτες κομμένες στα 4
  • 6 Σκελίδες Σκόρδο
  • 1 Μεγάλο Κρεμμύδι
  • 1 Φλυτζάνι λευκά φασόλια
  • 2 Πράσσα κομμένα σε ροδέλες
  • 2 Φλυτζάνια Πράσινα φασολάκια
  • 2 Κολοκυθάκια σε ροδέλες
  • - Λίγο θυμάρι
  • 1 Φλυτζάνι Φιογκάκια (Φαρφάλες)
  • 1 Δαφνόφυλλο
  • 2 Λίτρα Νερό
  • 2 Καρότα σε ροδέλες
  • 250 γρ. Ψιλοκομμένα ντοματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε για 1 ώρα περίπου τα φασόλια (λεύκα-πράσινα), το κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδομέσα σε 4 φλυτζάνια νερό μέχρι να μαλακώσουν. Κατόπιν προσθέτουμε άλλα 6 φλυτζάνια νερό, 4 σκελίδες σκόρδο, τις πατάτες, τα πράσα, τα καρότα, τα κολοκυθάκια, τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, τα φασολάκια, το θυμάρι και το δαφνόφυλλο. Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν για περίπου μισή ώρα. Βάζουμε τα φιογκάκια, ρίχουμε αλάτι-πιπέρι και βράζουμε για άλλα 10-15 λεπτά.