Πιπεριές γεμιστές με μανιτάρια
Πιπεριές γεμιστές με μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ:
  • 8 πιπεριές για γέμισμα
  • 2 ποτήρια ψιλοκομμένα μανιτάρια
  • 2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα για κάθε πιπεριά
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 2 ώριμες ντομάτες
  • 2 καρότα
  • Μαϊντανό , πιπέρι , αλάτι , λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το λάδι καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , τις ντομάτες , τα καρότα ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

2.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι και ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το φαγητό μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι και το μαϊντανό.

3.Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι , λίγο λάδι και ρίχνουμε στο ταψί ένα ποτήρι νερό.

4.Ψήνουμε το φαγητό στους 200ο c για μία ώρα. Όταν ψηθούν οι πιπεριές από τη μία πλευρά, τις γυρίζουμε από την άλλη.