Μοσχάρι με Λαχανικά
Μοσχάρι με Λαχανικά

ΥΛΙΚΑ:
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι
  • ½ φλυτζ. κρασί
  • ½ φλυτζ. λάδι
  • σέλινο
  • 1 ½ κιλό μοσχάρι
  • 4 καρότα
  • 3 πατάτες
  • αρακάς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μισό βούτυρο για να κάψει Προσθέτετε το κρεμμύδι και ανακατεύετε μέχρι να ροδίσει Προσθέτετε το κρέας ανακατεύοντας το Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε νερό, ώστε να σκεπαστεί το κρέας Ψήνετε 2-3 ώρες περίπου Εν τω μεταξύ κόβετε τις πατάτες, το σέλινο και τα καρότα σε μικρά κομμάτια Βάζετε σε μία άλλη κατσαρόλα όλα τα λαχανικά και όταν βράσουν τα στραγγίζετε Βάζετε σε ένα τηγάνι το υπόλοιπο βούτυρο και όταν κάψει προσθέτετε τα λαχανικά και τα σωτάρετε Προσθέτετε τα σωταρισμένα λαχανικά στο κρέας και αφήνετε να πάρει μία βράση