Σνίτσελ φούρνου
Σνίτσελ φούρνου

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 μεγάλα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 40 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 8 λεπτές φέτες χοιρινά σνίτσελ
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 κουτ. σούπας αλεύρι
  • 100 γρ. τυρί τριμμένο
  • 4 κουτ. σούπας γαλέτα
  • 125 ml ζωμός βοδινό απο κύβο
  • 125 ml λευκό κρασί
  • 350 γρ. μανιτάρια κονσέρβας
  • 1 κουτί μικρό κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μαράνετε τα κρεμμύδια σε καυτό βούτυρο, ώσπου να γίνουν διάφανα. Βουτυρώστε ένα μακρόστενο ταψί και στρώστε το με τα κρεμμύδια. Αλατοπιπερώστε τα σνίτσελ, τυλίξτε τα στο αλεύρι και τοποθετήστε τα στο ταψί. Αναμίξτε καλά το τριμμένο τυρί με την γαλέτα και πασπαλίστε με το μίγμα το κρέας. Ρίξτε στο ταψί τον ζωμό και το κρασί. Τοποθετήστε γύρω απο τα σνίτσελ τα μανιτάρια. Περιχύστε με την κρέμα γάλακτος και ψήστε τα σνίτσελ σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 25'.