Συκωτάκι μοσχαρίσιο "στη λαδόκολλα"
Συκωτάκι μοσχαρίσιο "στη λαδόκολλα"

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 φέτα συκωτάκι
  • 1 κρεμμύδι ξερό μικρό
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 λεμόνι
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • μουστάρδα (σκόνη ή απλή)
  • λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Στρώνουμε αλουμινόχαρτο και από πάνω λαδόκολλα. Πλένουμε καλά το συκωτάκι μας το αλείφουμε με λάδι και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Το βάζουμε στο κέντρο της λαδόκολλας και το αλείφουμε με ένα δυο κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα. Κόβουμε ροδέλες το κρεμμύδι, την πιπεριά και το λεμόνι και τα απλώνουμε πάνω στο συκώτι. Κλείνουμε σφιχτά τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε σε ταψάκι. Ψήνουμε στους 180-200 κανένα μισάωρο ως σαραντάλεπτο και μετά ανοίγουμε τη "συσκευασία" να φύγουν τα πολλά υγρά και να πάρει λίγο χρώμα.