Μπακαλιάρος στην κατσαρόλα
Μπακαλιάρος στην κατσαρόλα

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 ματσάκι πράσα
  • 1 μάτσο μάραθο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1/4 λάχανο μικρό ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε για 5-6 λεπτά το κρεμμύδι. Ρίχνετε τα υπόλοιπα χόρτα (πράσο, μάραθο, λάχανο) ψιλοκομμένα μαζί με την ντομάτα. Προσθέτετε ένα φλιτζάνι νερό. Σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 35 λεπτά. Πριν ψηθούν τελείως, με ένα κουτάλι κάνετε λίγο χώρο ανάμεσα στα χόρτα και τα λαχανικά και ρίχνετε τον τηγανητό μπακαλιάρο. Δεν ανακατεύετε καθόλου απλά πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 10 ακόμα λεπτά.