Η Ελληνική Οικοαγροτική Α.Ε.- Hellas Frost- είναι εταιρεία παραγωγής κατεψυγμένων Ελληνικών λαχανικών που καλλιεργούνται με τη μέθοδο της συμβολαιακης γεωργίας .

Τα λαχανικά, ΑΡΑΚΑΣ-ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΠΛΑΤΥ-ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ -ΦΑΣΟΛΙ ΧΑΝΔΡΑ-ΣΠΑΝΑΚΙ-ΚΡΕΜΜΥΔΙ-ΠΡΑΣΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ κα καλλιεργούνται στις εύφορες κοιλάδες των ποταμών Έβρου, Άρδα   και  Ερυθροποτάμου όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της Εταιρείας.

Η συλλογή των λαχανικών γίνεται την κατάλληλη στιγμή ωρίμανσης και φτάνουν από το ΧΩΡΑΦΙ στο ΠΙΑΤΟ, σε λιγότερο από 2 ώρες, διατηρώντας έτσι  τη γεύση τους και όλες τις ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΕΣ.

Η Ελληνική Οικοαγροτική είναι πρωτοπόρος στην Συμβολαιακή γεωργία-βιομηχανική καλλιέργεια-τυποποίηση-κατάψυξη και συσκευασία κατεψυγμένων λαχανικών. Αυτή τη στιγμή είναι ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ βιομηχανία κατεψυγμένων λαχανικών στην Ελλάδα  που χρησιμοποιεί δύο υπερσύγχρονα μηχανήματα οπτικού ελέγχου προϊόντων (OPTICAL SORTER) στις γραμμές παραγωγής της.

Όλη η παραγωγική διαδικασία γίνεται με βάση το σύστημα της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Γεωργικής παραγωγής AGRO 2-1,AGRO 2-2:2008 , εφαρμόζοντας   ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.

H παραγωγή των προϊόντων γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρωτοκόλλου GLOBALG.A.P. (IFA GR V4.02_Mar2013)

Στόχοι της Hellas Frost είναι

1.Η επίτευξη προδιαγραφών ποιότητας
2.Η διασφάλιση της Υγείας του Καταναλωτή
3.Η ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος
4.Η ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων
5.Η επίτευξη της μέγιστης ανταγωνιστικότητας.

Η Ελληνική Οικοαγροτική Α.Ε "HELLAS FROST" με σεβασμό προς την Ελληνική Οικογένεια
συνεχίζει να παράγει και να προσφέρει προϊόντα ανώτερης
ποιότητας-Γεύσης και Υψηλής Διατροφικής Αξίας.

Τα προϊόντα μας διατίθενται από την ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ σε όλες τις συσκευασίες λιανικής με  brand name ΑΙΝΟΣ και χονδρικής με brand name HELLAS FROST, σ'όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες:

Ελληνική Οικοαγροτική Α.Ε

HELLAS FROST

Μεταξάδες Διδυμοτείχου

Έβρος

Τηλ.2553051721

Φαξ.2553051720

e-mail: info@hellasfrost.gr

www.hellasfrost.gr