ΚΤΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτουμε ένα κτήμα με 25 στρέμματα ροδιές και 20 στρέμματα ελιές στους Κωνσταντίνους Μεσσηνίας.


Α. Στο κτήμα με τις ροδιές παράγονται φρούτα ποικιλίας ACCO και WONDERFUL

Στο χώρο του κτήματος μας διαθέτουμε μια μικρή μονάδα που χυμοποιεί και τυποποιεί χυμό ρόδι. Η παραγωγή του χυμού γίνεται από φρούτα ποικιλίας WONDERFUL και ACCO του κτήματος μας και μόνο, τα οποία ελέγχουμε ένα προς ένα πριν μπουν στην διαδικασία της χυμοποίησης. Χυμοποιούμε χωρίς καμία περαιτέρω πρόσμιξη, τυποποιούμε και εναποθέτουμε τα μπουκάλια με τον χυμό άμεσα στην κατάψυξη (-18°C), ώστε να διατηρούνται όλες οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού. Ο παραγόμενος χυμός είναι 100% φυσικός χυμός ρόδι, χωρίς παστερίωση, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, χωρίς γλυκαντικές ουσίες, χωρίς πρόσθετα φυσικά ζάχαρα, χωρίς νερό, με σεβασμό στο ίδιο το προϊόν και στον τελικό καταναλωτή. Η μοναδικότητα στην γεύση και στην ποιότητα του χυμού μας και η διαφοροποίηση από άλλους κατεψυγμένους χυμούς ρόδι, έγκειται σε τρία γεγονότα.


1. Κατά την διαδικασία της χυμοποίησης, αφαιρείται όλο το εξωτερικό κέλυφος του φρούτου (φλούδα) και μεγάλο μέρος των εσωτερικών μεμβρανών, με αποτέλεσμα ο χυμός να μην είναι στυφός, αλλά να διατηρεί ταυτόχρονα όλα τα θρεπτικά συστατικά του φρούτου( τανίνες , φαινόλες , βιταμίνες κ.λ.π. θρεπτικά και ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά).


2. Επιλέγουμε να εμφιαλώνουμε μόνο τον χυμό με ελάχιστο ή μηδενικό ποσοστό πούλπας -αν και η ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπει την ύπαρξη πούλπας σε ποσοστό γύρω στο 15% - προσφέροντας έτσι στον καταναλωτή ένα άριστης ποιότητας προϊόν.


3. Ο χυμός μας φιλτράρεται όσο το δυνατόν λιγότερο, με αποτέλεσμα την πλούσια και γεμάτη γεύση του.


O παραγόμενος χυμός εμφιαλώνεται και πωλείται κατεψυγμένος σε μπουκάλια των 250ml , 500ml και 1 lit.

Να επισημάνουμε ιδιαίτερα ότι λόγω της φυσικότητας του προϊόντος μπορεί να υπάρχει μικρή γευστική διαφορά από παρτίδα σε παρτίδα.

Επιπρόσθετα σε μικροποσότητες :

-Aποξηραίνουμε φλούδες και εσωτερικά διαφράγματα του ροδιού εμποτισμένα με χυμό ρόδι με πλούσιες και εργαστηριακά αποδεδειγμένες ωφέλιμες για τον ανθρώπινο οργανισμό ιδιότητες κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν ως αφέψημα.

-Παράγουμε σε μικροποσότητες γευστικές μαρμελάδες που εμπεριέχουν όλα τα συστατικά του ροδιού καθώςκαι

-Σε μικροποσότητα ξύδι από ρόδι


Β. Στο κτήμα με τις ελιές παράγουμε ελαιοποιήσιμες ελιές κορωνέϊκης ποικιλίας. Το παραγόμενο σήμερα από το κτήμα μας ελαιόλαδο διατίθεται σε συσκευασία των 17 κιλών με την προοπτική σύντομα να μπορεί να διατεθεί και τυποποιημένο σε συσκευασίες του 1 και των 2 λίτρων.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ : ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!

ΚΤΗΜΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

Η τρελή ροδιά

Κωνσταντίνοι, Μεσσηνία, Ελλάδα

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:

Καποπούλου Βασιλική - Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6937045133

Καποπούλου Δήμητρα - Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6972426276

Καπόπουλος Δημήτρης - Τηλέφωνο επικοινωνίας:+30 6937440525

Ε-mail: info@ktimakapopoulou.gr

Web: https://ktimakapopoulou.gr