Η οικογένεια του ΜΙΡΚΟ ΡΑΤΣ ασχολείται εδώ και 20 χρόνια με την μελισσοκομία στην περιοχή της Καστοριάς. Με αγάπη, μεράκι αλλά και γνώση συλλέγουμε τα μελισσοκομικά προϊόντα μας με μεθόδους που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον ή τις ίδιες τις μέλισσες. Παράγουμε ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ και διάφορα προϊόντα από αυτό και αποστολή μας είναι να παρέχουμε στον καταναλωτή προϊόντα πιστοποιημένα και υψηλής ποιότητας.

Τα 315 μελισσοσμήνη μας μεταφέρονται κατά την διάρκεια του έτους για παραγωγή ανθόμελου, πευκόμελου, μέλι καστανιάς, μέλι ελάτης και θυμαρίσιου μελιού. Με μεγάλη επιμέλεια και πρόγραμμα, ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, γίνονται όλες οι μεταφορές μας σε μέρη που επιλέγουμε σε όλη την Ελλάδα και λόγω της εμπειρίας μας είναι εξαιρετικοί μελισσότοποι.

Η οικογένεια ΜΙΡΚΟ ΡΑΤΣ προχώρησε στην ίδρυση μεταποιητικής μονάδας για την τυποποίηση και την συσκευασία της παραγωγής της. Η μεγάλη ζήτηση του μελιού οδήγησε την οικογένεια να κάνει το επόμενο βήμα και σήμερα διαθέτει μία πολύ σύγχρονη μονάδα με καινούριο μηχανολογικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις.

Το Δασόμελο (FOREST HONEY) έχει αποσπάσει 3 διεθνή βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας. Τα πρώτα δύο είναι χρυσά στον διεθνή διαγωνισμό TETOVO INTERNATIONAL TASTE AWARDS 2020 και 2021 και το δεύτερο ασημένιο, στον διεθνή διαγωνισμό DUBAI INTERNATIONAL TASTE AWARDS 2022.


Melgefsis


Υπεύθυνος: ΜΙΡΚΟ ΡΑΤΣ

Τοποθεσία: Καστοριά, Ελλάδα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 24670-24915 / +30 6973027345

Website: www.melgefsis.gr

Ε-mail: mirkorats@gmail.com