Η εταιρία Φάρμα Μητσόπουλος δραστηριοποιείται από το 1964 στην παραγωγή του χοιρινού κρέατος.

Στη φάρμα μας, στο Καλέντζι Κορινθίας βρίσκονται οι ιδιόκτητες μονάδες αναπαραγωγής, εκτροφής, ο μύλος ζωοτροφών κι ο χώρος κοπής.

Εκεί το επιστημονικό προσωπικό μας, με ιδιαίτερη φροντίδα και κάτω από αυστηρή επίβλεψη, παρέχει στα ζώα καθημερινά, τροφή από επιλεγμένους φρεσκοαλεσμένους δημητριακούς καρπούς, διασφαλίζοντας την ποιοτική διατροφή, ανάπτυξη και την φυσική κατάσταση των ζώων.

Αντίστοιχα στην περιοχή Κρητικά στην Αρχαία Κόρινθο, βρίσκεται το επίσης ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εργοστάσιο τυποποίησης κρέατος, κρεατοσκευασμάτων και αλλαντοποιίας.

Βασικό στοιχείο για την ποιότητα της ζωής μας, είναι η κατανάλωση επώνυμων ποιοτικών τροφίμων.

Στην εταιρία μας, θεωρούμε βασική υποχρέωση την παραγωγή ασφαλών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας κι εφαρμόζουμε την κοινοτική νομοθεσία τροφίμων, ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα των καταναλωτών για υγιεινά και γευστικά προιόντα.

Το Σύστημα Διαχείρισης και Ποιότητας ISO & HACCP πιστοποιεί τις προσπάθειες μας.

Τα προιόντα μας βρίσκονται στην αλυσίδα super markets ΑΒ Βασιλόπουλος με την επωνυμία AB Choice & στην αλυσίδα super markets Σκλαβενίτης, σε έτοιμες μερίδες και καλαίσθητες συσκευασίες προς κατανάλωση.

Με αυτό τον τρόπο συνδυάζουμε την ευκολία στην αγορά ανταποκρινόμενοι στον γρήγορο ρυθμό ζωής μας, με την πραγματικά ποιοτική επιλογή.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η εταιρία μας έχει επιλεχθεί ως στρατηγικός προμηθευτής μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών αλυσίδων super markets.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μας μπορείτε να βρείτε στο site: https://mitsopoulos.farm και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 27410 74162-8 εργάσιμες ώρες ή να μας στείλετε τυχόν απορίες αλλά και ερωτήσεις σας όλο το 24ωρο, στο mail: info@mitsopoulos.farm