Η The Greek Olive Estate ιδρύθηκε το 2010 όταν και μάθαμε για τις υγιεινές ιδιότητες του λαδιού της οικογενείας μας. Το κτήμα μας βρίσκετε στον οικισμό Ριζοσπηλιά στην ιστορική περιοχή της Αρκαδίας, στις πλαγιές της κοιλάδας του Αλφειού Ποταμού στην Ορεινή Γορτυνία. Για περισσότερο απο 300 χρόνια, άγριες ελιές φυτρώνουν σε αρμονία μαζι με ευεργετικά βότανα και αρωματικά φυτά. Εδώ καλλιεργούμε, προετοιμάζουμε και συσκευάσουμε λάδια και ελιές με έναν σκοπό: Να διατηρήσουμε την φυσική τους γεύση, ποιότητα και τα ευεργετικά στοιχεία.

Το 2012 η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνώρισε την άμεση σχέση μεταξύ των Πολυφαινολών του Ελαιολάδου και της υγείας δίνοντας στα λάδια με Πολυφαινόλες ανω τον 250 mg/kg τον αναγνωρισμένο Ισχυρισμό Υγείας:

"Η Πολυφαινόλες του ελαιολάδου συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρές"

Παράγουμε το ελαιόλαδο Σταγόνα Ζωής που χρησιμοποιεί τον Ισχυρισμό Υγείας με πολύ υψηλό αριθμό Πολυφαινολών άνω τον 3000 mg/kg και φέτος τον Ιούνιο του 2016 αναγνωρίστηκε η προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια με την απονομή του Χρυσού Βραβείου στον διαγωνισμό Olympia Health & Nutrition Awards 2016 για τις υψηλότερες πολυφαινόλες απο τα 534 δείγματα που λάβανε μέρος στον διαγωνισμό αλλά και από τα 3000+ δείγματα που έχουν αναλυθεί από το 2009 μέχρι και σήμερα από τους διοργανωτές.

Επισκεφθείτε την σελίδα μας www.thegreekoliveestate.com για περισσότερες πληροφορίες για εμάς και τα προϊόντα μας

Σημεία Πώλησης

1) www.yolenis.com