Πολίτικος Μπαχτσές Online Shop
50100, 
Κοζάνη
24610 49059 
Tηλέφωνο:
24610 49059 

 

 

Καλωσήρθατε στην Πολίτικος Μπαχτσές Online Shop

Ο Πολίτικος Μπαχτσές «Gourmet Μαναβική» δημιουργήθηκε βασισμένος στο τρίπτυχο «Ποιότητα - Εξυπηρέτηση - Τιμή». Η άριστη ποιότητα, η τέλεια εξυπηρέτηση και οι εξαιρετικές τιμές, σε συνδιασμό με τις πλούσιες γνώσεις του chef του καταστήματός μας, αναδεικνύουν τη διαφορά της μοναδικότητάς του. Ιδιαιτέρως του Gourmet, που χαρακτηρίζει τον Πολίτικο Μπαχτσέ.

Η καινοτομία που χαρακτηρίζει τον Πολίτικο Μπαχτσέ, είναι οι ολόφρεσκοι φρεσκοστυμμένοι φυσικοί χυμοί, με συνδιασμό φρούτων και λαχανικών. Συνταγές φτιαγμένες με πολύ μεράκι από τον chef μας, συνταγές φτιαγμένες με τέλειες αναλογίες, με γεύσεις που συναρπάζουν.

Ο Πολίτικος Μπαχτσές είναι κάτι το διαφερετικό, όπου μπορείς να βρείς ιδιαίτερα προϊόντα, μοναδικά προϊόντα που θα προκαλέσουν τη φαντασία σου να τα δοκιμάσεις, προϊόντα που θα δημιουργήσουνε έκρηξη των αισθήσεών σας. «Άραγε τι γεύση έχει;», «πώς θα τα μαγειρέψουμε;», τα ερωτήματα πολλά! Γι'αυτό και υπάρχει ο chef μας να λύσει και ν'απαντήσει σε όλα σας τα ερωτήματα.

Βιολογικά πεπόνια στον Πολιτικο Μπαχτσε .

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στο κατάστημα μας προς διάθεση, τα δικά μας βιολογικά πεπόνια από το δικό μας κτήμα. Πεπόνια μελια, πεπόνια γλυκά, πεπόνια νόστιμα, που εξιταρουν τις αισθήσεις σας ......

 

 

www.politikosmpaxtses.gr