'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Φασολάκια με πατάτες
Φασολάκια με πατάτες

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλό φρέσκα φασολάκια
  • 1 μεγάλο, τριμμένο κρεμμύδι
  • 4 πατάτες
  • 4 ώριμες ντομάτες
  • λίγο τριμμένο σκόρδο
  • ψιλοκομμένο μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα φασολάκια. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και ροδίζετε το κρεμμύδι, προσθέτετε κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις πατάτες, καθώς και λίγο νερό και αφήνετε τα φασολάκια να σιγοψηθούν για 20 λεπτά. Τέλος, προσθέτετε τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα. Αν χρειαστεί, ρίχνετε λίγο ακόμα νερό και αφήνετε το φαγητό να βράσει καλά. Σερβίρεται χλιαρό.