'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Ντοματόρυζο
Ντοματόρυζο

ΥΛΙΚΑ:
  • 3/4 κούπας λάδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες κομμένες σε φετάκια
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές κέτσαπ
  • 5 κούπες νερό
  • 2 κούπες ρύζι καρολίνα
  • αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο στο λάδι. Ρίχνουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, το μαϊντανό και σιγοβράζουμε ώσπου να μείνουν σχεδόν με το λάδι τους. Στο μεταξύ σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε το νερό με λίγο αλάτι, ρίχνουμε το ρύζι και σιγοβράζουμε μέχρι να απορροφήσει όλο το νερό. Το αδειάζουμε στη σάλτσα ανακατεύοντάς το ελαφρά. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε