Αγγουράκι με μέντα και φέτα
Αγγουράκι με μέντα και φέτα

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 μεγάλο αγγούρι κομμέμο σε ροδέλες
  • 1 φλ. θρυμματισμένη φέτα
  • 1/2 φλ. φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κ. σούπας χυμό λεμονιού ή 2 κ.σ. ξίδι
  • 1 κ. γλυκού μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τοποθετούμε τις φέτες αγγουριού σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζουμε με τη μέντα και τη φέτα. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού ή το ξίδι, τη μουσταρδα και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε το αγγούρι. Σερβίρουμε αμέσως.