Μοσχάρι σούπα
Μοσχάρι σούπα

ΥΛΙΚΑ:
  • 1/2 κιλό μοσχάρι
  • 3 πατάτες
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 ντομάτα
  • 2-3 καρότα
  • 1-2 κρεμμυδια ξερά
  • 1 κύβο βοδινού
  • σελινο
  • αλάτι , πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβω το κρέας σε κομμάτια και αφήνω να βράσει σε νερό (2 ώρες περιπου) Λίγο πριν είναι εντελως έτοιμο το αφαιρούμε απο την κατσαρόλα και σουρώνουμε το ζουμι. Στο ζουμι βάζουμε να βράσουν η πιπεριά (χωρις τα σπόρια), η ντομάτα (ολόκληρη), τα κρεμμύδια, ένα καρότο, μια πατάτα και λίγο σέλινο συμπληρώνοντας νερό αν χρειάζεται. Αφου βράσουν τα αφαιρούμε και τα λιώνουμε στο μουλτι. Τα ξαναπροσθέτουμε μέσα στο ζουμι και συμπληρώνουμε νερό αν είναι πολύ πηχτό. Κοβουμε τις υπόλοιπες πατάτες και καρότα σε κύβους, το κρέας σε μικρές μπουκίτσες και τα προσθέτουμε ξανά στην κατσαρόλα. Τέλος βάζουμε το σέλινο ψιλοκομμένο, το κύβο και το λάδι. Αφήνουμε για 20 λεπτά και είναι ετοιμη η σούπα