'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Muffins Καλαμποκιού με τυρί φέτα
Muffins Καλαμποκιού με τυρί φέτα

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κούπα γάλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
  • 3/4 της κούπας τυρί φέτα
  • 1 κούπα καλαμποκάλευρο
  • 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/4 της κούπας ζάχαρη (40 γραμ)
  • 1 κουταλιά της σούπας baking powder
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 αυγό
  • λίγο λάδι για να λαδώσω τις θήκες
  • λίγο σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς, αντιστάσεις πάνω-κάτω, στην μεσαία θέση του φούρνου. Σε ένα μπόλ βάζουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, την ζάχαρη, το baking powder και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε μέσα στο γάλα, το ξύδι. Χτυπάμε το αυγό καο το ρίχνουμε και αυτό μέσα. Το προσθέτουμε μέσα στο μείγμα με τα αλεύρια μας. Ανακατεύουμε καλά για να ενωθούνε τα υλικά μας. Με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας λαδώνουμε τις θήκες από το σκεύος για τα μαφινάκια. Βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού μείγμα σε κάθε θήκη του muffin. Προσθέτουμε από πάνω μερικά τρίμματα φέτας. Συμπληρώνουμε με ακόμα ένα κουταλάκι από το μείγμα από πάνω για να σκεπάσουμε την φέτα και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν ελαφρώς στις άκρες.