'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Σούπα ρυζιού
Σούπα ρυζιού

ΥΛΙΚΑ:
  • 3 κρόκοι αυγών
  • 1 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα
  • 2 φλυτζάνια του τσαγιού ρύζι
  • 10 φλυτζάνια του τσαγιού νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε στην κατσαρόλα το νερό να βράσει
-Ρίχνετε το ρύζι
-Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά
-Βάζετε το γάλα στη φωτιά να κάψει
-Χτυπάτε τους κρόκους με το αλατοπίπερο και προσθέτετε το γάλα λίγο λίγο
-Ρίχνετε το μίγμα του γάλακτος στη σούπα ανακατεύοντας συνεχώς
-Σερβίρεται ζεστή