Αθερίνα τηγάνι
Αθερίνα τηγάνι

ΥΛΙΚΑ:
  • 500γρ αθερίνα
  • λίγο αλεύρι για αλεύρωμα
  • αλάτι
  • μισό λεμόνι
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • ρίγανη και θυμάρι για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε την αθερίνα. Την αλατίζουμε. Την πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και αλευρώνουμε. Την ρίχνουμε σε καυτό ελαιόλαδο να τηγανιστεί. Μόλις ροδίσει την βγάζουμε και τη βάζουμε σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε λίγο φρέσκο θυμάρι από πάνω και σερβίρουμε.