'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Χοιρινό με κυδώνι
Χοιρινό με κυδώνι

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλό χοιρινό μπούτι, σε 4 κομμάτια
  • αλάτι, πιπέρι
  • 200 ml. ελαιόλαδο
  • 3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 κυδώνια σε κομμάτια
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 6 ξυλάκια κανέλας
  • 2 κόκκους μπαχαριού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Αφήνουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε μια κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά, και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα κυδώνια. Τα αφήνουμε για λίγο να μαραθούν και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε στη κατσαρόλα τα ξυλάκια κανέλας, το μπαχάρι και νερό μέχρι να καλυφθεί το κρέας και αφήνουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για περιπου 1 1/2 ώρα. Σερβίρουμε με ρύζι ατμού και λαχανικά.