'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Γαύρος παστός
Γαύρος παστός

ΥΛΙΚΑ:
  • 2 κιλά γαύρος
  • 500γρ χονδρό αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τους πλένουμε καλά και αφαίρουμε εντόσθια και κεφάλι. Ρίχνουμε μία στρώση αλάτι στο πάτο ενός δοχείου και στρώνουμε μία σείρα από τα ψάρια προς μία κατεύθυνση. Καλύπτουμε με μία στρώση αλάτι. Τοποθετούμε άλλη μία στρώση με γαύρους κάθετα σε σχέση με τους προηγούμενους γαύρους και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι τέλος. Ρίχνουμε αρκετό αλάτι στη τελευταία στρώση και τοποθετούμε ένα βάρος ώστε να πιέζει το πάστωμα. Διατηρούμε σε σκιερό μέρος για 60 μέρες