Πτηνοτροφεία Συρανίδη

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1968 από τον παππού και πρώτο ιδρυτή Συρανίδη Στέφανο και συνεχίζεται έως σήμερα 4η γενιά από τα δισέγγονα.

Δραστηριοποιείται κυρίως στην αγορά της Πιερίας καθώς και σε όλη την Ελλάδα. Η δραστηριότητα της επιχείρησης είναι εκμετάλλευση πτηνοτροφείου και εμπορία συναφών ειδών. Παράγει αυγά και κοτόπουλα και έχει στη διάθεσή της και την εμπορία τους.

Κατά κύριο λόγο είναι οικογενειακή επιχείρηση και δίνουμε μεγάλη σημασία και υπευθυνότητα στις παραγωγές. Από την παραγωγή των σιτηρεσίων με δικά μας δημητριακά κυρίως καλαμπόκια μέχρι την παραγωγή των πουλερικών και των αυγών για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην ποιότητα των προϊόντων μας.

Η πρώτη δραστηριότητα της επιχείρησης είναι η παραγωγή και εμπορία αυγών.  Εκτρέφονται στις εγκαταστάσεις μας ωοτόκες όρνιθες και συλλέγονται τα αυγά τους σε καθημερινή βάση με σύγχρονο σύστημα συλλογής αυγών. Στην παραγωγή έχει γίνει μεγάλη επένδυση με εξοπλισμό ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΛΩΒΩΝ (EURO 2012).

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. με τον οποίον από την 1η Ιανουαρίου του 2012 εξοπλίζεται υποχρεωτικά όλη η Ευρώπη καταργώντας τους συμβατικούς εξοπλισμούς. Στο σημείο αυτό η επιχείρησή μας έχει την πρωτοπορία στην Ελλάδα στήνοντας τον πρώτο εξοπλισμό EURO 2012 τον Αύγουστο του 2003.

Η δεύτερη δραστηριότητα της επιχείρησης είναι η παραγωγή ζωντανών πουλερικών παχύνσεως. Αγοράζονται νεοσσοί 1ης ημέρας και μεγαλώνουν στις εγκαταστάσεις μας με αυστηρά κριτήρια υγιεινής όπου εκτρέφονται με δικές μας τροφές από το παρασκευαστήριο της επιχείρησης.  

 

Πτηνοτροφεία Συρανίδη
Έδρα: Πλατανάκια Πιερίας
Τ.Κ.: 60 100
Τήλ./φαξ: 23510 53 490
E-mail: info@syranidis.gr
Website: www.syranidis.gr