Το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ είναι ένα κορυφαίο ποιοτικά νερό ,υπόγειας προέλευσης που αναβλύζει στα 1100 μέτρα υψόμετρο στην ορεινή και παρθένα περιοχή των Αγράφων του Δήμου Μουζακίου στα ορεινά της Καρδίτσας και εμφιαλώνεται απευθείας χωρίς οποιαδήποτε επεξεργασία
             
    Ξεχωρίζει για την ανώτερη γεύση και ποιότητα και αποτελεί κορυφαίο νερό  με πολλές  διεθνείς διακρίσεις στους συγκεκριμένους τομείς.


                   Εχει βραβευτεί επι δύο συνεχόμενες  με την ανώτερη διάκριση των 3 αστέρων στα
superior taste awards 2014 και  2015 από το Διεθνές Ινστιτούτο Γευσης και ποιότητας ITQI στις Βρυξέλλες όπως επίσης και από το Διεθνές  Ινστιτούτο monde selection,όπου έλαβε χρυσή διάκριση το 2015,πράγμα που καθιστά  το ΘΕΟΝΗ το μοναδικό ελληνικό νερό με τόσες πολλές  διακρίσεις στους τομείς γεύσης και ποιότητας

                   Η μοναδική σύνθεσή  του, που κερδίζει τις εντυπώσεις οφείλεται στο ότι  είναι ένα  νερό με ισορροπημένη σύσταση, που δεν υφίσταται καμία επεξεργασία, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα  και Νάτριο,απουσία βαρέων μετάλλων και  ιδανικό αλκαλικό
pH 8

                  Η εταιρεία διαθέτει υπερσύγχρονη γραμμή εμφιάλωσης Sidel και είναι πιστοποιημένη από τον διαπιστευμένο φορέα tuv Austria Hellas με τα  διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα  iso 22000:2005,HACCP  που καθορίζει την ασφάλεια του προιόντος  και iso 9001:2008, που αφορά στη διαχείριση της ποιότητας.

                   Καθημερινά  γίνεται πλήρης μικροβιολογική ανάλυση και μέτρηση φυσικοχημικών παραμέτρων του προιόντος μας  στο εργαστήριο του εμφιαλωτηρίου ,σε αρκετά μεγάλη ποσότητα δειγμάτων, και το προιόν απελευθερώνεται στον καταναλωτή μόνο και εφόσον είναι ποιοτικά άριστο.


                 Πρέπει να τονιστεί η σημασία της σωστής μεταφοράς και αποθήκευσης του προιόντος σε μέρος σκιερό και δροσερό έως 180
C

                Με την ευκαιρία,θα θέλαμε να σας επισημάνουμε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην αποθήκευση του προιόντος μας σε περιβάλλον που πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές

 

Το ΤΗΕΟΝΙ στην κορυφή της γεύσης και της ποιότητας

Το ΤΗΕΟΝΙ έγινε φέτος το μοναδικό ελληνικό, φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει φυσικά και διακρίθηκε με την ανώτερη διάκριση Superior Taste Award 3 αστέρων από το iTQi, το ΔιεθνέςΙνστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας στις Βρυξέλλες. Ο κορυφαίος οργανισμός για την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από όλο τον κόσμο, διέκρινε στο THEONI την ανωτερότητα ενός πραγματικά πηγαίου νερού, που προέρχεται από τις πηγές της Γκούρας, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων στην οροσειρά των Αγράφων.

Το THEONI κέρδισε επάξια μια τόσο σημαντική διεθνή διάκριση, χάρη στα σημαντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει:

  • Απουσία βαρέων μετάλλων
  • Αλκαλικότητα, pH 8
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο
  • Πιστοποίηση ISO 22000 και ISO 9001, TU?V AUSTRIA.

Το ΤΗΕΟΝΙ ανήκει στην ανώτερη κατηγορία εμφιαλωμένου νερού, που είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Σε αυτή ανήκουν νερά αποκλειστικά υπόγειας προέλευσης, που εμφιαλώνονται υποχρεωτικά στην πηγή προέλευσής τους. Οποιαδήποτε κατεργασία ή απολύμανση απαγορεύεται καθώς και οποιαδήποτε δραστηριότητα σε ικανοποιητική απόσταση γύρω από τη πηγή (ή γεώτρηση που δεν ισχύει για το ΤΗΕΟΝΙ), που εξασφαλίζει την προστασία του νερού από τα μικρόβια. Η σύστασή του μπορεί να περιέχει διάφορα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η αγνότητα που η ίδια η φύση χαρίζει στο
THEONI, διαφυλάσσεται κατά την εμφιάλωση και διακίνησή του. Το νεότευκτο εργοστάσιο της ΑHBGroup, στο δάσος της Βατσουνιάς Καρδίτσας, ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 2013, διαθέτει την υπερσύγχρονη γραμμή εμφιάλωσης SIDEL και εγγυάται την ανώτερη ποιότητα του προϊόντος που φτάνει στα χέρια σας. 

Οι εξαγωγές αποτελούν για την εταιρεία πολύ σημαντικό μέρος του πλάνου ανάπτυξης. Πλέον το νερό
THEONI εξάγεται σε χώρες όπως ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Κουβέιτ αλλά και σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης όπως η Ολλανδία και η Γερμανία.

Το
THEONI είναι το μοναδικό νερό που κατεβαίνει από την κορυφή για να την κατακτήσει.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε. Βατσουνιά, 43060 Καρδίτσα
Τ 24450-61200 F  24450-61000 E info@ahb-group.gr  theoniwater.gr

 

 

 

 

  ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ:ΑΗΒ GROUP A.E

ΒΑΤΣΟΥΝΙΑ  T.K  43060 MOYZAKI ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΤΗΛ:2445061200 

FAX :2445061000

E-MAIL:info@ahb-group.gr

ΑΦΜ 094347622-ΔΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:www.theoni-water.gr