Π. ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

ΦΑΡΜΑ ΚΩΠΑΪΔΑΣ

Παναγιώτης και Νίκος Χαλιμούρδας ΑΕ 

Εκτροφή Στρουθοκαμήλων
Αλίαρτος Βοιωτίας, ΤΚ 32001 
Τηλ.: 22680 23293
Κιν.: 6944 868584 


info@strouthokamilos.gr 

Η εταιρεία μας από το 2001 δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα της κτηνοτροφίας. Με αρκετή προσπάθεια και την αγάπη μας για τα ζώα και την φύση δημιουργήσαμε έναν χώρο που συνδυάζει το φυσικό περιβάλλον τις περιοχής και της υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μια πρότυπη φάρμα ζώων έκτασης 100 στρεμμάτων.

Ακολουθώντας αυστηρά της προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες τις φιλοξενίας ενός τόσου μεγάλου πτηνού ακολοθόντας όλους τους κανόνες υγιεινής εξασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες εκτροφής στρουθοκαμήλου.

Η φάρμα μας διαθέτει προς πώληση στην Ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό όλα τα προϊόντα στρουθοκαμήλου όπως νεοσσούς, ενήλικα ζώα, γεννήτορες, κρέας, αβγά, φτερά, λίπος και δέρμα. Εκτός από την εκτροφή στρουθοκαμήλου, τα τελευταία χρόνια εκτρέφουμε και διαθέτουμε προς πώληση αγριόχοιρους και διάφορες ράτσες ελαφιών.

Παράλληλα, εμπλουτίσαμε την φάρμα με μια ποικιλία από άλλα ζώα, όπως παπαγάλους, αγριόχηνες, κύκνους και παγώνια και δημιουργήσαμε τις κατάλληλες συνθήκες με σκοπό την δυνατότητα επίσκεψης και παρατήρησης από τον κόσμο.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσθέσαμε στις δραστηριότητες της φάρμας μας και την εκτροφή προβάτων γαλακτοπαραγωγής με σκοπό την παραγωγή και εμπορία γάλακτος , αρνίσιου κρέατος και ζώντων αρνιών.

 

 

www.strouthokamilos.gr