Πουρές με λαδορίγανη
Πουρές με λαδορίγανη

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και ψημένες στο φούρνο
  • 6 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  • 2 κ.κ ρίγανη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρουμε σε ένα μικρό τηγάνι το σκόρδο στο ελαιόλαδο ώσπου να μαλακώσει καλά. Το αφαιρούμε από το τηγάνι, το βάζουμε σε μια λεκάνη μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα λιώνουμε με το εργαλείο του πουρέ. Οι καμένες γωνίες από τις πατάτες που δε λιώνουν, δίνουν μια άλλη νοστιμιά στο αποτέλεσμα.