Κοτόπουλο σε ροζ σάλτσα
Κοτόπουλο σε ροζ σάλτσα

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 μερίδες κοτόπουλο
  • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 φλιτζ. ντοματοχυμό
  • 4 καρότα
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κουτ. δενδρολίβανο
  • 1 κουτ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρετε το κοτόπουλο στο λάδι. Το σβήνετε με το ντοματοχυμό. Αφήνετε το φαγητό να πάρει μια βράση. Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε. Κόβετε τα καρότα σε ροδέλες. Τα ρίχνετε στο φαγητό μαζί με 2 φλιτζ. ζεστό νερό. Χαμηλώνετε τη φωτιά, περιμένετε να δέσει η σάλτσα και προσθέτετε το δενδρολίβανο. Αφήνετε το φαγητό να πάρει μια βράση. Κατεβάζετε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρετε το κάθε πιάτο πασπαλίσμένο με ψιλοκομμένο μαϊντανό.