Μοσχαράκι με μελιτζάνες
Μοσχαράκι με μελιτζάνες

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  • 3-4 μελιτζάνες κομμένες σε μεγάλους κύβους
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουτί κονκασέ ντομάτα
  • αλάτι, πιπέρι μαύρο σε κόκκους
  • 1 φύλλο δάφνης
  • μισό ματσάκι μαιντανό
  • λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε το μοσχάρι και το ξαφρίζουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη ντομάτα, το δαφνόφυλλο, αλάτι, πιπέρι και προς το τέλος το μαιντανό. Παράλληλα προτηγανίζουμε λιγάκι τις πατάτες και τις μελιτζάνες και αφού τις βάλουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί, τις τοποθετούμε σε ταψάκι. Όταν το μοσχάρι είναι έτοιμο το βάζουμε και αυτό στο ταψί μαζί με το ζουμάκι του. Ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου στους 180-200 βαθμούς.