01 Οκτωβρίου 2023

Τουρίστρια κάλεσε την αστυνομία όταν αντιλήφθηκε πως πρέπει να πληρώσει
....600 ευρώ για ένα πιάτο με καβούρι!!


Σιγκαπούρη.-
Μια γευστική εμπειρία στη Σιγκαπούρη πήρε απροσδόκητη τροπή όταν ομάδα τουριστών βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν υπέρογκο λογαριασμό εστιατορίου, με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία για βοήθεια.
Η Junko Shinba, με καταγωγή από την Ιαπωνία, εξερευνούσε τη πόλη με τρεις φίλους της όταν αποφάσισαν να απολαύσουν τη γνωστή απόλαυση της Σιγκαπούρης -το καβούρι τσίλι, στο Seafood Paradise. Ωστόσο, η γαστρονομική τους περιπέτεια μετατράπηκε σε οικονομικό σοκ, όταν τους έδωσαν έναν λογαριασμό συνολικού ύψους 600?. Η κ. Shinba ισχυρίστηκε ότι η επιλογή τους για το βασιλικό καβούρι της Αλάσκας, συστήθηκε από τον σερβιτόρο. Ενώ η ιστοσελίδα του εστιατορίου αναφέρει μια «εποχιακή τιμή» για αυτό το πιάτο , οι άλλες τιμές συνήθως καθορίζονται με βάση το βάρος. Η κα Shinba υποστήριξε ότι ο σερβιτόρος δεν διευκρίνισε αυτή τη δομή τιμολόγησης.
Η κατάσταση κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα η ομάδα να επικοινωνήσει με την αστυνομία για βοήθεια. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο εστιατόριο για να μεσολαβήσουν στη διαμάχη. Η κ. Shinba απευθύνθηκε επίσης στο Συμβούλιο Τουρισμού της Σιγκαπούρης σχετικά με το περιστατικό.
Σε απάντηση, ο Όμιλος Paradise Group, ο φορέας εκμετάλλευσης του Seafood Paradise,υποστήριξε οτι το κόστος αναφέρεται στον τιμοκατάλογο και εξέφρασε βαθιά απογοήτευση για τούς ανακριβείς ισχυρισμούς με σκοπό να αμαυρώσουν τη φήμη του.