Πιπεριές Χρωματιστές με κιμά
Πιπεριές Χρωματιστές με κιμά

ΥΛΙΚΑ:
  • 8 μεγαλες πιπεριες
  • 500 γρ κιμας
  • 2 κ.σ. πρασινη καυτη πιπερια
  • 1 κρεμμυδι
  • 1 σκελιδα σκορδο
  • 1/2 φλυντζανιου ψιλοκομμενα φρεσκα κρεμυδια
  • 1/4 μαιντανος
  • μπουκοβο,δενδρολιβανο
  • 1/2 ποτ. κρασιου κοκκινο κρασι
  • 1 κ.σ. corn flour
  • 4 τριμμενες ντοματες
  • 1 ποτηρι ζωμο κοτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια φαρδια ρηχη κατσαρολα με αρκετο λαδι σοταρουμε κιμα + κρεμμυδι + καυτη πιπερια μεχρι να ροδισει το μειγμα μας. προσθετουμε τα μυρωδικα. Γεμιζουμε τις πιπεριες με την γεμιση.Στην ιδια ρηχη κατσαρολα ριχνουμε το ζωμο κοτας και βαζουμε τις πιπεριες σε χαμηλη φωτια για μιση ωρα. Βγαζουμε τις πιπεριες απο την κατσαρολα και στο ζωμο που εχει μεινει προσθετουμε σκορδο + φρεσκα κρεμμ + μαιντανο + ντοματες + κρασι + corn flour.Βραζουμε μεχρι να δεσει η σαλτσα. Βαζουμε τις πιπεριες σε απλαδα και περιχυνουμε την σαλτσα..