ΟΜΕΛΕΤΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΚΟΡΔΑ
ΟΜΕΛΕΤΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΚΟΡΔΑ
ΥΛΙΚΑ:
- 2-3 αυγά
- 6-7 σκόρδα ή κρεμμυδάκια
- 2-3 κουταλιές λάδι
- 1 φλιτζάνι νερό
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια, αφού τα έχουμε ψιλοκοψει,στο τηγάνι με σχεδόν ένα φλυτζάνι νερό,
ώστε να μαλακώσουν.Ρίχνουμε λίγο λάδι,αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τα αυγά.Ανακατεύουμε το τηγάνι, όλο το
μείγμα, μέχρι να ροδίσει.
Την ομελέτα την αναδεικνύουν αισθητά διάφορα χορταρικά , κυρίως τα άγρια.Τα
τσιγαρίζουμε λίγο στην αρχή και ύστερα τα ενώνουμε με τα αυγά.