'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Ανηθοτυρόπιτα
Ανηθοτυρόπιτα

ΥΛΙΚΑ:
  • 5 αβγά
  • 250 γρ. ανθότυρο
  • 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • 100 γρ. ξινό τραχανά
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο για το ταψί
  • 2 κ.σ. φρυγανιά, τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς. Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα ώσπου να ομογενοποιηθούν και να γίνουν χυλός. Λαδώνουμε ένα μικρό στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου 24εκ., το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και αδειάζουμε τον χυλό. Ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά.