'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Γίγαντες πλακί
Γίγαντες πλακί

ΥΛΙΚΑ:
  • 500 γρμ. φασόλια γίγαντες
  • 1 μέτριο, σε φέτες, Κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες, σε κομματάκια, σκόρδο
  • 3/4 φλυτζάνι τσαγιού Λάδι
  • 4 ώριμες Ντομάτες
  • ψιλοκομμένο Μαϊντανός
  • Αλάτι, Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μουσκεύετε από το βράδυ τα φασόλια. Την επομένη τα βράζετε έως ότου να μαλακώσουν και τα αφήνετε να στραγγίξουν καλά. Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε τις ντομάτες και προσθέτετε το αλατοπίπερο, το λάδι και τον μαϊντανό. Απλώνετε τα φασόλια σε ταψί και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Ψήνετε το φαγητό για 40 περίπου λεπτά. Σερβίρεται ζεστό ή κρύο. Μπορείτε να βράσετε για λίγο τη σάλτσα πριν περιχύσετε τα φασόλια.