Γαρίδες Σαγανάκι
Γαρίδες Σαγανάκι

ΥΛΙΚΑ:
  • 1/2 κιλό γαρίδες
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κόκκκινη
  • 1 φρέσκια ντομάτα περασμένη στο μούλτι
  • 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
  • λίγο νερό
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/4 καυτερής πιπεριάς
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και αχνίζουμε σε αυτό τις γαρίδες για 5-6 λεπτά. Κατόπιν, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη και το κρεμμύδι μέσα στην κατσαρόλα. Μόλις ιδρώσει το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πιπεριές και τις τσιγαρίζουμε για λίγα λεπτά να μαλακώσουν λίγο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τη φρέσκια ντομάτα και το αλάτι. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του. Μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε το μαϊντανό και στο τέλος, προσθέτουμε το πιπέρι.