'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 φλυτζάνια του τσαγιού νερό
  • 2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
  • Μισό βιτάμ
  • 250 γρ. Σιμιγδάλι χονδρό
  • 150 γρ. Ινδοκάρυδο
  • Μία πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και το βιτάμ. Προσθέτουμε κατόπιν το σιμιγδάλι σιγά σιγά προσέχοντας να μην σβωλιάσει καθώς ανακατεύουμε. Μόλις πήξει λίγο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μισό ινδοκάρυδο. Το ανακατεύουμε καλά και το αραδιάζουμε αμέσως σε ένα ταψί. Το πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο και το αφήνουμε να κρυώσει, οπότε και το κόβουμε σε όποιο σχήμα θέλουμε.