Κρεμμυδοκροκέτες
Κρεμμυδοκροκέτες

ΥΛΙΚΑ:
  • Μερικά στρογγυλά μεγάλα κρεμμύδια
  • Μία πιπεριά
  • Μυζήθρα ή φέτα μαλακή
  • Λίγο αλεύρι
  • Αλάτι και νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Με το MULTI αλέθουμε μια πιπεριά και το τυρί. Με λίγο νερό, ελαφρώς ζεσταμένο, αλεύρι και αλάτι φτιάχνουμε ένα κουρκούτι. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες πάχους ενος εκατοστού περίπου. Ξεχωρίζουμε από τις ροδέλες το ενα δακτυλίδι του κρεμμυδιού από το άλλο και τα βουτάμε στο κουρκούτι. Ζεσταίνουμε λάδι κι όταν κάψει ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια.