Αρακάς λαδερός
Αρακάς λαδερός

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
  • 1 κονσέρβα τομάτα
  • 5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 κιλό αρακά
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανό
  • αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι Ρίχνετε την ντομάτα, τον πελτέ και 2 φλυτζάνια νερό και αφήνετε να πάρει βράση Ρίχνετε τον αρακά και τον μαϊντανό Αλατοπιπερώνετε Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους