Αρακάς λαδερός
Αρακάς λαδερός
ΥΛΙΚΑ:
- 1 φλυτζάνι λάδι
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- 1 κονσέρβα τομάτα
- 5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 κιλό αρακά
- 1/3 ματσάκι μαϊντανό
- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
Ρίχνετε την ντομάτα, τον πελτέ και 2 φλυτζάνια νερό και αφήνετε να πάρει βράση
Ρίχνετε τον αρακά και τον μαϊντανό
Αλατοπιπερώνετε
Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους