Κολοκυθάκια Τηγανητά
Κολοκυθάκια Τηγανητά

ΥΛΙΚΑ:
  • λάδι για τηγάνισμα
  • αλεύρι
  • αλάτι
  • 1 κιλό κολοκυθάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένετε και καθαρίζετε τα κολοκυθάκια από τις άκρες τους και ξύνετε το εξωτερικό τους περίβλημα Τα κόβετε έιτε σε ροδέλλες είτε μακρόστενα Τα βάζετε σε ένα μπώλ με αλεύρι και αλάτι και τα ανακατεύετε Βάζετε στο τηγάνι το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά Τοποθετείτε τα κολοκυθάκια το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να καλύψετε όλο το τηγάνι και τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα Βγάζοντας τα από το τηγάνι μπορείτε πριν το σερβίρισμα να τα τοποθετήσετε σε ένα πιάτο όπου θα έχετε στρώσει με χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει το παραπανίσιο λάδι