'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ
ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ζελέ ανανά
  • 1 κουτί κομπόστα ανανά.
  • 3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κουταλιές ζάχαρη
  • Σαντιγύ , κεράσια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα ποτήρι από την κομπόστα που το έχουμε ζεστάνει, διαλύουμε το ζελέ. Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι. Μόλις κρυώσει το ζελέ , το ρίχνουμε στο γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα , ώσπου να γίνει το μείγμα τελείως λείο. Το σερβίρουμε σε μπολ. Αφού παγώσει λίγο , βάζουμε μέσα μερικά κομμάτια της κομπόστας. Το γαρνίρουμε με ανανά σαντιγύ και κεράσια.