Κυδώνι Ψητό
Κυδώνι Ψητό

ΥΛΙΚΑ:
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα
  • 4 κυδώνια ίδιου μεγέθους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένετε τα κυδώνια και τα σκουπίζετε
-Βάζετε τα κυδώνια σε ένα ταψί
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο
-Μόλις ψηθούν τα κόβετε στη μέση
-Καθαρίζετε τα κουκούτσια
-Σε ένα μπωλάκι ανακατεύετε την κανέλλα και την ζάχαρη
-Πασπαλίζετε τα κυδώνια με την κανελλοζάχαρη