Μους Σοκολάτα
Μους Σοκολάτα
ΥΛΙΚΑ:
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 400 γρ. κουβερτούρα σε κομμάτια
- φέτες από πορτοκάλια φρουί γλασέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προτού βράσει το αδειάζουμε πάνω από τη κουβερτούρα, ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει, αφήνουμε λίγο να πέσει η θερμοκρασία, ρίχνουμε την παχύρρευστη κρέμα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Γεμίζουμε χαμηλά ποτήρια ή μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν. Διακοσμούμε με τις φέτες φρουί γλασέ και σερβίρουμε.