'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Μελωμένος ανθότυρος
Μελωμένος ανθότυρος

ΥΛΙΚΑ:
  • 600 γραμμ. φρέσκο ολόπαχο ανθότυρο κομμένο σε τριγωνάκια
  • 6 κουτ. σούπας μέλι, θυμαρίσιο κατά προτίμηση
  • 150 γραμμ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 1 πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Απλώνετε τα τριγωνάκια του ανθότυρου σε μια πιατέλα κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο ή τους δίνετε όποιο καλλιτεχνικό σχήμα θέλετε εσείς. Περιχύνετε με το θυμαρίσιο μέλι, να ακουμπήσει σε όλο τον ανθότυρο. Πασπαλίζετε με τη χοντροκομμένη καρυδόψιχα και ρίχνετε από πάνω λίγη τριμμένη κανέλα. Αυτό είναι όλο κι όλο, και είναι εκπληκτικό!