Παγωτό βανίλια
Παγωτό βανίλια

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 κουτί μόρφατ
  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 1 γάλα εβαπορέ 410γρ.
  • 2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε το μόρφατ στο μίξερ για λίγο, περίπου 2 λεπτά, να αφρατέψει, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα, έπειτα ρίχνουμε λίγο-λίγο το γάλα και στο τέλος τις βανίλιες. Το βάζουμε στην κατάψυξη και μετά από 45 λεπτά το χτυπάμε πάλι στο μίξερ και το βάζουμε ξανά στην κατάψυξη. Αυτό το επαναλαμβάνουμε άλλες 4 φορές.