'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Μωσαϊκό
Μωσαϊκό

ΥΛΙΚΑ:
  • 350 γρ. μπισκότα Πτι - Μπερ
  • 250 γρ. μαργαρίνη
  • 400 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 50 γρ. κακάο
  • 70 ml μαύρο ρούμι
  • Κρόκοι από 3 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη έως ότου λιώσει και την αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε μεγάλο μπόλ ανακατεύουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, το κακάο, το ρούμι και τέλος τους κρόκους. Αδειάζουμε το μείγμα στο μπολ με τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε λαδόκολλα και το τυλίγουμε σφιχτά σε σχήμα σαλαμιού. Το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Κόβουμε σε λεπτές φέτες και σερβίρουμε.