Χαλβάς σιμιγδαλένιος
Χαλβάς σιμιγδαλένιος
ΥΛΙΚΑ:
- 1 φλυτζανι τσαγιου λαδι
- 2 φλυτζανια τσαγιου σιμιγδαλι
- 4 φλυτζανια ζεστο νερο
- 4 φλυτζανια τσαγιου ζαχαρη
- 2 φλυτζανια τσαγιου αμυγδαλα
- κανελα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνετε το λαδι και ριχνετε μεσα το σιμιγδαλι. Ανακατευετε μεχρι να ξανθηνει. Το βγαζετε απο τη φωτια.
Βραζετε το νερο με τα 2 φλυτζανια ζαχαρη και το ριχνετε στο σιμιγδαλι. Ανακατευετε μεχρι να πηξει.
Προσθετετε και την υπολοιπη ζαχαρη και τα αμυγδαλα ανακατευετε και ειναι ετοιμος. Πασπαλιζετε με κανελα.