Χαλβάς σιμιγδαλένιος
Χαλβάς σιμιγδαλένιος

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 φλυτζανι τσαγιου λαδι
  • 2 φλυτζανια τσαγιου σιμιγδαλι
  • 4 φλυτζανια ζεστο νερο
  • 4 φλυτζανια τσαγιου ζαχαρη
  • 2 φλυτζανια τσαγιου αμυγδαλα
  • κανελα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνετε το λαδι και ριχνετε μεσα το σιμιγδαλι. Ανακατευετε μεχρι να ξανθηνει. Το βγαζετε απο τη φωτια. Βραζετε το νερο με τα 2 φλυτζανια ζαχαρη και το ριχνετε στο σιμιγδαλι. Ανακατευετε μεχρι να πηξει. Προσθετετε και την υπολοιπη ζαχαρη και τα αμυγδαλα ανακατευετε και ειναι ετοιμος. Πασπαλιζετε με κανελα.