Κέικ μελιού
Κέικ μελιού
ΥΛΙΚΑ:
- 200 γραμ. μέλι
- 150 γραμ. ζάχαρη
- 4 αυγά
- 50 γραμ. γλυκόζη
- 375 γραμ. αλεύρι
- 250 γραμ. γάλα (1 ποτήρι)
- 1 κουταλάκι κοφτό μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ το μέλι και τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Ζεσταίνουμε το γάλα, προσθέτουμε τη γλυκόζη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί.
Προσθέτουμε το γάλα με τη γλυκόζη στο μίξερ και στη συνέχεια το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε καλά.
Οταν το μείγμα είναι έτοιμο, το αδειάζουμε στη φόρμα του κέικ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C, για 35-40 λεπτά.