'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Κεικ αναμεικτο
Κεικ αναμεικτο

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 φλιτζάνι βουτυρο (σε θερμοκρασια δωματιου)
  • 2 φλιτζάνια ζαχαρη
  • 4 αυγά
  • 2 βανιλλιες
  • 4 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό
  • 1 κουταλια μπεικιν παουντερ
  • 1/2 φλιτζάνι κακαο
  • 1 φλιτζάνι γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαινετε το φουρνο στους 180 C Βουτυρωνετε και αλευρωνετε μια φορμα κεικ Βαζετε σε ενα μπωλ το βουτυρο και το χτυπατε με το μιξερ να μαλακωσει Προσθετετε τη ζαχαρη και χτυπατε μεχρι να γινει το μειγμα λειο Κοσκινιζετε μαζι το αλευρι και το μπεικιν παουντερ Προσθετετε στο βουτυρο ενα ενα τα αυγα χτυπωντας στο μιξερ συνεχως Προσθετετε το αλευρι εναλλαξ με το γαλα Χτυπατε να γινει το μειγμα λειο Κρατατε 1 φλιτζανι απο το μειγμα χωριστα και προσθετετε σ αυτο το κακαο, ανακατευοντας παρα πολυ καλα Ριχνετε το μισο ασπρο μειγμα στη φορμα ομοιομορφα Απο πανω ριχνετε το μειγμα με το κακαο Ριχνετε το υπολοιπο μισο ασπρο μειγμα απο πανω απο το κακαο Βυθιζετε ενα μαχαιρι στο μειγμα και κανετε κυκλους ωστε το μειγμα απο το κακαο να ανακατευτει με το ασπρο και να κανει τα "νερα" Ψηνετε για μια ωρα περιπου