'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Μουσταλευριά
Μουσταλευριά

ΥΛΙΚΑ:
  • σουσάμι
  • 1/2 φλυτζάνι νερό
  • 1/2 φλυτζάνι νισεστέ
  • 3 1/2 φλυτζάνια μούστο
  • κανέλα
  • αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μούστο να βράσει Εν τω μεταξύ στο νερό προσθέτετε το νισεστέ και ανακατεύετε Μόλις βράσει το μέιγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το αλεύρι πολύ λίγο τη φορά ανακατεύοντας πολύ γρήγορα να μην σβολιάσει Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει (πήξει) Σερβίρετε σε μερίδες και αφήνετε να κρυώσει Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι