'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Παγωτό Σαντιγύ
Παγωτό Σαντιγύ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη
  • 5 αυγά
  • 3 φλυτζάνια γάλα
  • 1 φλυτζάνι σαντιγύ
  • 2 βανίλλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε το γάλα να κάψει, όχι να βράσει Σε ένα μπωλ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη Προσθέτετε λίγο λίγο από το καυτό γάλα στο μείγμα της ζάχαρης και των αυγών και ανακατεύετε συνεχώς Χαμηλώνετε τη φωτιά Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει, προσοχή να μην βράσει Αποσύρετε από τη φωτιά Προσθέτετε τις βανίλλιες Αφήνετε να κρυώσει και προσθέτετε την σαντιγύ Το μείγμα τώρα είτε το βάζετε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα το ξύνετε με το πηρούνι για να πάρει την κρυσταλλική μορφή είτε στην παγωτομηχανή