'; } else if($_GET['column']=='gliko') { echo ''; } else if($_GET['column']=='giagia') { echo ''; } else { echo ''; } ?>

Κουλουρακια κανελλας
Κουλουρακια κανελλας

ΥΛΙΚΑ:
  • 1000 γρ αλεύρι μαλακό 600 γρ βουτυρο
  • 200 γρ γάλα
  • 380 γρ ζαχαρη
  • 3 αυγά
  • 1 κουταλιά σούπας μπεικιν παουντερ
  • 1 κουταλιά σούπας κακαο
  • 1 κουταλιά σούπας κανελλα
  • 1 κουταλιά σούπας γαρυφαλλο τριμμενο
  • 150 γρ σουσάμι
  • 1000 γρ αλεύρι μαλακό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ενα μπολ ανακατευετε το αλευρι, το μπεικιν παουντερ, την κανελλα, το γαρυφαλλο και το κακαο. Στο μιξερ χτυπατε το βουτυρο, τα αυγα, τη ζαχαρη και το γαλα. Μολις γινει ομοιογενες το μειγμα, προσθετετε τα υπολοιπα υλικα που ειχατε ανακατεψει με το αλευρι και ζυμωνετε με τα χερια. Κοβετε μικρα κομματια απο τη ζυμη και πλαθετε σε λεπτα κορδονακια. Πλεκετε καθε κορδονακι σε σχημα κοτσιδας. Τοποθετειτε τα κουλουρακια σε βουτυρωμενο ταψι, τα ραντιζετε με λιγο νερο και τα πασπαλιζετε με το σουσαμι. Τα ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200ο Cγια 25 λεπτα.